Close window

Bygga pool? Här hittar du bra tips inför ditt poolprojekt

Har du funderingar på att bygga en pool eller vill veta hur du underhåller din befintliga pool? Det finns en hel att tänka på inför sitt poolbygge och framför allt val av pool. Här hittar du massor av bra tips och svar på dina frågor. Du hittar information om poolbygge, olika typer av pooler som markpool och ovanmarkspool eller om du står inför valet att bygga inomhuspool eller utomhuspool. Du hittar bra tips om olika pooltillbehör som poolskydd, pooltak och poolbelysning. Du hittar även smarta pooltips och lär dig mer om swimmingpool när du ska välja och köpa ny pool till ditt hem och din trädgård.

Vilken typ av pool passar dig bäst?

Det finns en mängd olika frågor att besvara inför valet av pool och vilken typ av pool att välja mellan när du ska bygga och köpa en pool. Här kan du läsa mer om våra vanligaste pooler som markpool, ovanmarkspool och inomhuspool.

Om underhåll och uppvärmning av pool

Driftskostnader och underhåll av en pool är något man som poolägare måste räkna med. Driftskostnaderna skiljer sig i allmänhet beroende på hur mycket vatten som som ska värmas och vart i landet du bor. En pool behöver också rengöras och underhållas enligt de anvisningar som följer med leverantören av din pool. Här kan du läsa mer om poolvärme, poolfilter och rengöring.

Om pooltillbehör

Med rätt pooltillbehör gör du både din pool säkrare och bekvämare att vistas både i och runt. Här hittar du information från pooldäck och pooltak till poolmöbler, poolstaket och inhägnad av din pool.