You dont have javascript enabled! Please enable it! Köksinspiration - 12 svarta kök du inte får missa | dinbyggare.se

Köksinspiration – 12 svarta kök du inte får missa

Kök med svarta köksluckor och inbyggd kyl och frys

Köksinredningar finns idag i en mängd olika smaker och stilar. Söker du inspiration för ditt kök och gillar svart? Då får du inte missa dessa 12 moderna inspirationsbilder på svarta kök.

Modernt kök med köksluckor i svart pianolack

2. Svart kök med luckor i svart pianolack, bänkskivor av komposit och vita köksluckor av pianolack mot ytterväggen gör att köket upplevs mer luftigt och modernt.

Svart kök med grå bänkskiva

3. Svart kök med mattsvarta köksluckor, grå bänkskivor med grått stänkskydd och köksluckor i matchande färgskala. Kylskåp och frys är inbyggda. Hela installationen skapar ett sobert och modernt kök.

Modernt kök med svarta köksluckor och skåp

4. Modernt svart kök med köksö i barmodell och bänkskivor av betong. Köksdetaljer i borstad aluminium och barstolar i krom.

Kök med vita köksluckor med vit och svart pianolack

5. Ljust, fräsch och modernt med svarta skåpluckor av pianolack i kombination med vita köksluckor av pianolack. Stänkskyddet med svarta växter och bladverk på vit bakgrund skapar liv i köket.

Kök med blandning av svarta och träfärgade bänkskivor

6. Bänkskivor i trä och svarta köksskåp och köksluckor skapar en härlig atmosfär i köket, där det moderna möter skog och trä. De äggskalsfärgade köksväggarna skapar harmoni.

Svart kök med stänkskydd av trä

7. Svart kök med moderna mattsvarta skåpsluckor och köksluckor. Stänkskyddet i träimitation skapar en harmonisk kontrast till den svarta bänkskivan av kompositsten.

Svart och vitt kök med detaljer av borstad aluminium

8. Breda svarta skåpsluckor med vita köksluckor med bänkskiva och stänkskydd av vit komposit och grått klinkergolv.

Svart kök med mattsvarta skåp och köksluckor

9. Svart kök med mattsvarta köksskåp och köksluckor i kombination med vitmålade väggar som fångar upp ljuset från det generöst tilltagna dörr- och fönsterpartiet. Det skapar både harmoni och kontraster mellan det mörka och ljusa.

10. Modernt svart kök med generösa arbetsytor, vita bänkskivor och underskåp skapar en futuristisk och lyxig känsla i köket.

Svart kök med bänkskiva av trä och trädetaljer

11. Svarta köksluckor med side by side kylskåp och köksfläkt i borstad aluminium skapar en härlig kontrast till bänkskivan av trä och övriga trädetaljer i köket.

Kök med svarta köksluckor och svarta bänkskivor

12. Svart högblankt kök med köksö av barmodell och breda skåpsluckor med handtag av bostad aluminium skapar ett kök som känns luftigt.

Relaterade artiklar

scroll to top

Om artikeln måla träfasad steg för steg

Denna artikel är utförd med noggrann research och med vår erfarenhet samt faktagranskad av en yrkesutbildad fackman (Nisse Hult på Hults Måleri verksam i Stockholm). Om du vill komma i kontakt med Nisse Hult kan du besöka www.hultsmaleri.se