Slitstarka golv i snygg och funktionell design

Slitstarkt golv av epoxi

Vem har sagt att praktiskt och funktionellt behöver vara tråkigt? Fogfria golv är en ny generations golv, där funktionalitet möter design. Idag är det fullt möjligt att få genomfärgade golv i en mängd olika kulörer och med struktur.

Här är några exempel på hur utseendet kan anpassas efter önskemål:

1. Alla fogfria golv ger total frihet från fula skarvar. Golvet skapar en ren och fräsch yta som andas modernitet.

2. Ett högglansigt golv ser helt nybonat ut, även om det är snustorrt och halkfritt. Det ger ett fräsch och rent intryck.

3. Ett epoxigolv kan till exempel infärgas med sand. Då skapas en levande yta med vacker struktur, även om golvet i sig är helt plant.

4.
Betonggolv kan få en mängd olika vackra ytstrukturer och nyanser beroende på vilken ytbehandling som väljs.

5. Genomfärgade golv kan läggas i olika kulörer för att ge olika avdelningar, utan de svaga skarvarna som andra golvmaterial ger.

6. Linjer och markeringar liksom figurer och märkningar, kan läggas till golvet. Det ger tydliga markeringar som inte försvinner av slitage. På så sätt kan riktigt hållbara fil- och gränsmarkeringar på tex sjukhus, på parkeringsplatser eller på bollplaner skapas.

7. Med ett massagolv med ljusabsorberande egenskaper ges tyngd och ro i ett rum, även där ytan är stor.

Allt denna möjliga design kombineras i massagolven med funktion. Så visst kan praktiska och hållbara golv även vara snygga!

scroll to top

Om artikeln måla träfasad steg för steg

Denna artikel är utförd med noggrann research och med vår erfarenhet samt faktagranskad av en yrkesutbildad fackman (Nisse Hult på Hults Måleri verksam i Stockholm). Om du vill komma i kontakt med Nisse Hult kan du besöka www.hultsmaleri.se