Annons - Innehåll från Contura

7 vackert designade skorstensfria kaminer som fungerar överallt

7 vackert designade skorstensfria kaminer som fungerar överallt

Dekorationsbrasa med elektrisk fläkt

En dekorationsbrasa behöver inte vara som det låter, för dekoration. Idag finns elektriska braskaminer med eller utan värmeeffekt som kan monteras som vägghängd utanpå väggen utan att det krävs något renoveringsarbete, eller som infälld där den elektriska kaminen byggs in i väggen.

Fördelen med en elektrisk braskamin är att lågorna sprider samma fina stämning som naturlig eld och du kan skapa precis den miljö du önskar till ditt hem.

Contura Radiance finns i flera färger, storlekar och utföranden. Allt styrs med en fjärrkontroll som reglerar alla funktioner som värmeeffekt, flameffektens ljusstyrka och färg, LED-belysning och timer.

Besök Conturas hemsida för mer inspiration och information om elektriska braskaminer »

Dekorationsbrasa i en elektrisk braskamin med svart glasram

Elektrisk braskamin Radiance Glas med bärnstensfärgad flambild och svart glasram med LED-belysning som styrs med fjärkontroll.

Mer information om Radiance Glas »

Ramen i massivt glas på Radiance Glas ger en högblank omramning till din eldstad. Vit glasram med en effektfull LED-bakgrundsbelysning med 12 kulörer.

Mer information om Radiance glas »

Dekorationsbrasa med stålram i röd metallic

Stålramen har en enkel och modern design, mattare finish än ramen i glas och finns i grafit, elfenben och rödmetallic.

Mer information om Radiance Stål »

Elektrisk braskamin monterad på väggen med vit stålram

Radiance Stål där LED-belysningen styrs liksom flammorna med fjärrkontrollen och kan ställas in att växla mellan olika kulörer.

Mer information om Radiance Stål »

Elektrisk braskamin som är infälld i väggen.

Den infällda modellen Radiance Edge är ramlös och blir därför ett diskret ”hål i väggen” med endast en tunn kant i liv med väggen.

Mer information om Radiance Edge »

Infälld dekorationsbrasa där den elektriska braskaminen har en tredimensionell ram som gör att eldstaden är synlig från rummets alla vinklar.

Den infällda modellen Radiance Verve XS har en mer kraftfull ram än den diskreta Edge. Den tredimensionella ramen ger eldstaden ett djup och är synlig från rummets alla vinklar.

Mer information om Radiance Verve XS »

Denna artikel är en annons med innehåll från Contura och ej information från dinbyggare.se.

scroll to top

Om artikeln måla träfasad steg för steg

Denna artikel är utförd med noggrann research och med vår erfarenhet samt faktagranskad av en yrkesutbildad fackman (Nisse Hult på Hults Måleri verksam i Stockholm). Om du vill komma i kontakt med Nisse Hult kan du besöka www.hultsmaleri.se