Annons - Innehåll från Miami Pool

Sveriges första miljöpool – 8 skäl varför den är så bra

Sveriges första miljöpool – 8 skäl varför den är så bra

Energieffektiv pool för miljön

Miami pool är först ut och släpper nu Sveriges första miljöpool. En pool med låg energiåtgång och lång hållbarhet. Pumpen har 30 procents högre prestanda och går att frekvensstyra vilket gör att du kan spara upp till 80 procent i energiförbrukning. Här får du åtta skäl varför du bör välja en grönare pool.

1. Energieffektiv drift

Med den här poolen från Miami Pool följer ett energismart utrustningspaket, Ecoline. I detta paket ingår bland annat en tyst och effektiv pump som gör driften energieffektiv. De högklassiga motorerna har dessutom 30 procents högre prestanda än andra standardpumpar på marknaden.

2. Reglera pumpen

I miljöpaketet Ecoline ingår även en frekvensstyrning som gör att du enkelt kan reglera hastigheten på poolpumpen. Det gör att du i sin tur kan spara upp till 80 procent i energiförbrukning. På så vis ökar du även pumpens livslängd.

3. Sandfilter för bättre flöde

Genom att använda ett större sandfilter och en ny typ av sand som vattnet lättare flödar igenom blir motståndet mindre. Det innebär att pumpen inte behöver jobba lika mycket och det gör dessutom driften av poolen snålare. Det generösare filtret gör även att vattnet renas än mer effektivt vilket minskar behovet av mängden kemikalier.

Besök Miami Pool för mer information om deras miljöarbete »

Pool som sparar energi och pengar

Miami Pool är först ut i Sverige med att kunna erbjuda en miljöpool. Den sparar både energi, pengar och håller länge. Miami Pools pooler är svensktillverkade vilket gör leveranserna kortare och koldioxidutsläppen mindre. En grönare pool gör gott för miljön.

4. Effektivare cirkulation

Miami Pools miljöpool har ett smart system som består av böjar i stället för rörvinklar. Det gör att vattnet flödar genom poolsystemet lättare. Det ökade vattenflödet innebär att det går åt mindre energi för att driva cirkulationen i poolen.

5. Hållbara stommar och snygg design

Poolstommen Miami Framework kommer att hålla i decennier, en skön trygghet för dig som kund. Denna stomme är en av marknadens mest hållbara. På www.miamipool.se finns även ett smart verktyg där man kan bygga ihop sin egen drömpool i valfri form. I sortimentet finns även alla tillbehör du behöver för att bygga en pool som passar dig och din familj.

6. Svensk tillverkning

Den nära svenska tillverkningen av Miami Pools nya miljöpoolsystem gör även gott för miljön då man slipper långa transporter. Koldioxidavtrycket från fabrik till kund blir lägre. Den norrländska hantverkartraditionen hos företaget innebär att man alltid strävar efter bästa kvalitet. Den innebär även att man erbjuder en långsiktig och viktig personlig service till kunderna. Med en miljöpool ökar du både värdet på ditt hus och familjens må bra-känsla.

Prova att bygga din pool efter dina egna önskemål med den virtuella Poolbyggaren »

7. Anpassade för svenskt klimat

Miami Pools miljöpool är konstruerad för att passa vårt svenska och skandinaviska klimat. Det pågår en ständig utveckling i företaget för att följa upp kundernas behov och önskemål. En stor fördel med miljöpooler från Miami Pool är att de inte behöver tömmas på vintern. Ett arbete som kan vara nog så omständligt.

8. Ger spolvatten till blommorna

Miljöpoolerna innehåller även en klorfri poolkemikalie som gör att du kan använda backspolningsvattnet till att vattna blommorna med i trädgården. Det är oerhört smart och viktigt med tanke på de allt oftare förekomna bevattningsförbuden som råder i landet i och med vårt förändrade klimat.

Pool med låg energiåtgång

Fördelarna med en miljöpool är många. Förutom att den är mer energieffektiv så används en klorfri poolkemikalie som gör att du kan återanvända spolvattnet – till blomrabatten!

5 energismarta fördelar med Miami Pools miljöpool

• Energisnål pump ger 30 % högre prestanda
• Frekvensstyrning sparar upp till 80 % i energiförbrukning
• Stort sandfilter och ny sand minskar kemikaliebehovet
• Hållbar stomme med ett böjsystem ökar cirkulationen
• Svensk tillverkning minskar transportutsläppen

Sveriges äldsta pooltillverkare

Miami Pool har lång erfarenhet av att tillverka pooler. Företaget startade sin verksamhet redan 1967 och är i dag Sveriges äldsta pooltillverkare. Ett kännetecken för Miami Pool är att de tillverkat kvalitetspooler väl anpassade för vårt skandinaviska klimat.

Företaget har genomfört ett omfattande miljöarbete och i mars 2019 lanserade Miami Pool Sveriges första miljöpooler. Produkterna tillverkas i fabriken i Timrå. Poolerna säljs runtom i hela Sverige.

Besök Miami Pool för mer information »

Denna artikel är en annons med innehåll från Miami Pool och ej information från dinbyggare.se.

scroll to top