Annons - Innehåll från Stihl

Så får du en välklippt gräsmatta utan ansträngning

Så får du en välklippt gräsmatta utan ansträngning

Robotgräsklippare som klipper gräsmatta

Det har aldrig varit enklare än nu att klippa sin gräsmatta och slippa det mödosamma arbetet. Robotgräsklipparen iMow gör jobbet åt dig. iMow är enkel att installera, klipper din gräsmatta automatiskt, känner själv av när den behöver laddas och åker själv till laddstationen. Roboten fortsätter sedan klippningen när den har laddat färdigt. Resultatet blir en välklippt gräsmatta oavsett väderlek.

Jakten efter den optimala gräsklipparen pågår ständigt hos företaget Stihl. Företaget har utvecklat innovativa produkter för skogs- och trädgårdsindustrin ända sedan 1926. Robotgräsklipparen iMow som lanserades redan 2010 är inget undantag. Med iMow har man utvecklat en hel del innovativa funktioner bl.a. anpassar klipparen hastigheten efter lutning, gräsets längd och fuktighet.

Enkel att installera och ställa in

Mobilapp som styr robotgräsklippareRobotgräsklipparen iMow är framtagen för att vara lätt att installera och flera av modellerna kan enkelt styras via mobilen eller surfplattan. Med iMow-appen har du full kontroll.

Du kan starta och avsluta klippningen, se var på tomten den befinner sig, uppdatera gräsklipparens klippschema, ändra klipptid och även ange en viss zon du vill klippa eller undvika att klippa under en viss period och den berättar även när kniven behöver bytas.

Du kan läsa om fler funktioner på iMow.se »

Inbyggd säkerhet och stöldskydd

Robotgräsklipparen har en inbyggd säkerhetsfunktion som gör att den stoppas direkt när någon lyfter klipparen och om något kommer i dess väg byter den riktning direkt. Maskinen har även inbyggt stöldskydd och stannar omedelbart om någon försöker flytta den. Du kan också ställa in en personlig kod som gör stölden meningslös.

Robotgräsklippare som klipper i sluttningHar din trädgård kuperad terräng, så kan iMow klippa från 35-45% lutning beroende på modell.

Gräsklippet blir ett utmärkt gödningsmedel

iMow klipper gräset med en dubbelslipad kniv, där knivens rotationsriktning växlar varje gång den stannar. Detta för att ge ett jämt slitage och en lång livslängd.

Den dubbelslipade kniven finfördelar grässtråna i väldigt små delar så att de naturliga näringsämnena från grässtrået kan återföras till gräsmattan för att ge en naturlig gödning. De hjälper till att få gräsmattan att må bra och håller även mossan borta.

7 modeller för alla trädgårdsbehov

Robotgräsklipparen iMow finns i 7 olika modeller som passar de flesta gräsmattor, med kapacitet från 500 till 4000 kvadratmeter gräsyta.

Utforska iMow och se vilken modell som passar dina behov. Besök iMow.se »

iMow modellerna hittar du endast via fackhandeln

iMow och övriga produkter från Stihl säljs endast via servande fackhandlare för att kunna garantera ett tryggt köp med kompetent rådgivning och professionell service. Du hittar över 400 specialiserade butiker i Sverige.

Hitta närmaste butik för demonstration och rådgivning »

Om Stihl

STIHL är ett familjeägt företag som utvecklar och tillverkar verktyg till trädgård, skogsbruk och landskapsunderhåll. Produkterna säljs endast via den servande fackhandeln med över 400 specialiserade butiker i Sverige. Det nordiska huvudkontoret ligger i Stenkullen utanför Göteborg. 2016 omsatte STIHL 3,46 miljarder euro. Koncernen har närmare 15 000 medarbetare i ca 140 länder.

Denna artikel är en annons med innehåll från Stihl och ej information från dinbyggare.se.

scroll to top
Top