Annons - Innehåll från Sörmlandskök

Prisvärt, smart och enkelt – fixa nytt kök med nya köksluckor!

Prisvärt, smart och enkelt
– fixa nytt kök med nya köksluckor

Byte av köksluckor

Är det dags att förnya köket? Det kan bli kostsamt både vad gäller tid och pengar. Ett smartare och enklare sätt, som dessutom blir bättre både för plånboken och miljön, är att spara skåpstommarna och bara byta ut köksluckorna. Sörmlandsköks egentillverkade köksluckor är av högsta kvalitet. De kan förvandla ditt gamla kök till ett riktigt drömkök.

Här är sex starka skäl att satsa på nya köksluckor.

1. Ekonomiskt och miljövänligt alternativ

kökslucka högblank

Att byta ut ett helt kök kan kosta hundratusentals kronor. Det kan dessutom ta ett par månader innan det nya köket är på plats. Betydligt billigare blir det om du bara byter ut köksluckorna mot nya.

2. Måttanpassat direkt från egen fabrik

Sörmlandskök är specialister på att tillverka och installera måttanpassade köksluckor med fokus på kundernas önskemål och behov. I sin egen fabrik i Skogås söder om Stockholm tillverkar företaget köksluckor som passar alla typer av skåpstommar oberoende av märke och modell.

Besök Sörmlandskök för mer information här »

3. Stor valfrihet

spårfrästa köksluckor

Du kan välja på ett stort utbud av färger och olika slags spårfräsning. Så oavsett om du är ute efter den senaste kökstrenden, ett lantkök eller ett drömkök i starka färger kan Sörmlandskök hjälpa till. Därför är Sörmlandsköket prisvärt och miljövänligt val av leverantör.

4. Gratis hembesök

kökslucka onyx antikvit

Är du osäker inför din renovering kan du boka ett kostnadsfritt hembesök (gäller för dig som bor i Stockholm med omnejd). Tillsammans går du och din kontaktperson igenom ditt befintliga köks möjligheter. På så vis kan du få inspiration, råd och en demonstration av olika köksluckor. Du får också hjälp med mätningen vilket kan kännas tryggt.

5. Snabb och bekväm montering

Så klart får du även hjälp med beställning och montering av luckorna. När det är dags för leverans och montering kan du även få hjälp av Sörmlandsköks erfarna montörer. Det tar bara fyra–sex timmar för att få ditt nya kök klart.

6. Personlig service

När du beställer köksluckor av Sörmlandskök får du en personlig projektledare som följer produktionen från val av luckor till montering och slutbesiktning. Den höga servicen och köptryggheten är några av skälen till varför Sörmlandsköks kunder är så nöjda. Det breda urvalet av antalet köksluckor och övriga val för köksinredning är också anledningar till varför kunderna uppskattar Sörmlandskök.

Så får du ett nytt drömkök – från idé till nya monterade köksluckor

• Välj köksstil.Sörmlandskök skräddarsyr dina köksluckor till alla typer av stommar.
• Få mer inspiration på vägen till ditt nya prisvänliga kök.
• Boka ett kostnadsfritt hembesök med personlig kontakt.
• Gå igenom ditt skriftliga förslag och köpeavtal.
• Dina nya måttbeställda luckor tillverkas i Stockholm med hög kvalitet och miljöstandard.
• Boka tid för montering av luckorna. Det tar bara 4–6 timmar.

Läs mer – från idé till ditt nya drömkök »

3 handfasta tips som sätter stilen – med Sörmlandskök

1. Nya köksluckor – här är möjligheterna oändliga.
2. Snygga inredningsdetaljer som ny blandare, diskho, handtag och skåpbelysning.
3. Ny bänkskiva. Naturligt i trä eller rustikt i sten eller betong.

Specialister på köksluckor – och till konkurrenskraftiga priser

Sörmlandskök har levererat köksluckor sedan 1996. Med egen fabrik i Stockholm kan företaget sälja och tillverka måttanpassade köksluckor av högsta kvalitet utan mellanhänder. Sörmlandskök har installerat nya köksluckor i över 10 000 kök i Stockholmstrakten. Detta har gjort Sörmlandskök till experter vad gäller att skapa hållbara och långsiktiga kökslösningar till konkurrenskraftiga priser. Dessutom är tillverkningen och monteringen kvalitetssäkrad.

Besök utställningen

Vill du få ännu mer inspiration och uppleva köksluckor och köksmiljöer på plats kan du passa på att besöka Sörmlandsköks utställning. Adressen är Svarvarvägen 6A i Skogås, Stockholm. Och du kan även få möjlighet att följa med på en rundtur i köksfabriken.

Vita köksluckor

Vill du ha ett gammaldags kök i vitt blir det väldigt snyggt med kryssvitrinluckor. Här med vit bröstpanel och en bänkskiva i svart skiffer.

Köksluckorna som Sörmlandskök tillverkar går att måttbeställa till alla typer av skåpstommar. Finns i flera träslag, färger och med olika typer av spårfräsningar.

Denna kökslucka tillhör serien Högblank. Serien kännetecknas av att luckan är slät med olika kantprofiler och ytskiktet är högblankt.

Litet kök

Även ett litet kök går att förändra till det bättre med hjälp av nya köksluckor. Behöver du mer plats och förvaring i ditt kök så kan våra duktiga medarbetare här på Sörmlandskök hjälpa dig att planera köket så det blir mer funktionellt.

Sörmlandskök tillverkar en mängd olika varianter av lantliga köksluckor. Vare sig du vill ha en mer rustik stil med luckor i massivt trä eller ett ljust och luftigt utseende med spröjsade skåpluckor så har vi dem.

kökslucka av massiv ek

Hos Sörmlandskök hittar du ett utvalt sortiment av hantverksmässigt tillverkade exklusiva skåpluckor av mycket hög kvalitet. Där är friheten större när det gäller design och finish. Färgen kan du välja helt själv utifrån NCS färgskala.

De här luckorna ingår i serien Massivt trä. De består av två komponenter – ramar och mittspegel som sammanfogas med klassiska hantverksmetoder med not och spont, vilket gör luckan tålig.

Laserade köksluckor

Sörmlandskök har även ett stort utbud av köksinredning som belysning, blandare, handtag och bänkskivor.

Personalbild med montörer på köksluckefabriken

Personalen hos Sörmlandskök har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna ge dig ditt drömkök. Över 20 år i branschen har gjort oss till experter på att skapa hållbara och långsiktiga lösningar i alla typer av kök.

Besök Sörmlandskök för mer information »

Denna artikel är en annons med innehåll från Sörmlandskök och ej information från dinbyggare.se.

scroll to top