Annons - Innehåll från Räckesbutiken

10 skäl att välja säkra räcken i glas, stål och aluminium

10 skäl att välja säkra räcken i glas, stål och aluminium

Glasräcke i rostfritt stål med överliggare

Snyggt, säkert och för alla miljöer– både ute och inne. Står du i valet och kvalet till att välja räcke till altanen, balkongen eller ledstång till trappen? Hos Räckesbutiken.se kan du skräddarsy ditt räcke exakt efter dina egna önskemål för maximal utsikt och funktion.

Ska du sätta i gång med planeringen av din nya altan eller trappa? Eller är det dags att renovera uteplatsen du redan har?

Ja, då är alternativen många. Men längtar du efter en altan där du kan njuta av den vackra utsikten maximalt kan ett snyggt glasräcke, stilrent vajeralternativ eller riktigt kvalitetsräcke i aluminium eller stål vara bästa alternativet. Ett räcke som är säkert, lätt att underhålla och enkelt att beställa? Hos Räckesbutiken får du all hjälp du behöver på vägen till din drömuteplats.

Bygg ditt räcke och få fram priset direkt med den virtuella räckesbyggaren från Räckesbutiken »

rostfria glasräcken för altan

Rostfria glasräcken, här modell ST Prime, går att få med eller utan överliggare. Vill du inte ha glas går det lika bra att montera ett räcke med rostfria stänger.

1. Du bestämmer måtten

Alla räcken du hittar i Räckesbutikens sortiment kan produceras efter dina egna önskemål och behov. Det ger en oslagbar flexibilitet till att designa din egen altan, balkong eller ledstång till ditt nya trappräcke. Du kan få det precis som du vill.

Altanräcken med rätt säkerhetsklass och säkerhet

Glasräcken ger en diskret inramning till en skön uteplats. Finns med olika typer av stolpar, fästen och överliggare.

2. Säkerhet i fokus

När du bygger en altan är det viktigt att satsa på räcken som håller rätt säkerhetsklass. Alla Räckesbutikens modeller är säkerhetstestade och klassificerade enligt bruksklasser. Dessa gör det lätt för dig som kund att välja ett räcke som är lämpligt för just din placering.

Rådande byggregler och egna produkttester ligger till grund för definitionen av de olika bruksklasserna A+, A, B och C. Detta ger dig som kund en extra trygghet.

Snyggt glasräcke med stolpar i aluminium utan överliggare

Ett riktigt snyggt glasräcke behöver inte ha någon överliggare. Här är glasen monterade tillsammans med Alu Classic.

3. Supersmart och enkelt beställningsverktyg

Att beställa ett räcke kan tyckas vara lite knivigt men med det geniala designverktyget som Räckesbutiken tagit fram blir planeringen enkel. Där kan du själv designa och beställa ditt räcke i aluminium eller rostfritt stål. Du kan få det precis som du vill med ett stort urval av detaljer och finesser.

Prova räckesbutikens designverktyg här.

glasräcke med stolpar och handledare i rostfritt stål

Ett snyggt och stilrent glasräcke med stolpar och överliggare i rostfritt stål. Överliggare finns i rostfritt utförande, ek eller jatoba.

4. Kundtjänst hjälper till hela vägen

Är du osäker inför ditt bygge eller har frågor på vägen? Räckesbutikens kundtjänst och expertis är hjärtat i verksamheten. Här kan du få stöd från idé till färdig installation. Det gäller även efter att du fått din beställning levererad.

På www.rackesbutiken.se hittar du även vanliga frågor och svar samt flera filmer som visar hur du monterar.

Glasräcke på altan utomhus utan överliggare

Glasräcken kan du installera både på en balkong ute eller vid en trappa inomhus. Hållbart, enkelt och i snygg design.

5. Tydliga priser på webben

När man står inför ett stort bygge eller installation är det många som är osäkra över priser och dolda kostnader. Hos Räckesbutiken kan du se priset direkt när du beställer via webben. Dessutom tillkommer ingen fraktkostnad.

6. Svensk produktion

Produkterna som du hittar i Räckesbutikens sortiment tillverkas i Ängelholm. Därifrån kvalitetskontrolleras, packas och levereras din beställning. Räckesbutiken erbjuder snabba och fraktfria leveranser över hela landet.

Prova räckesbutikens designverktyg här.

altanräcke av glas utan överliggare med vacker utsikt

Bättre utsikt går inte önska sig. Med ett räcke i glas blir utsikten extra vacker.

7. Snabba, säkra och kompletta leveranser

För att göra det så enkelt för dig som kund att montera ditt nya räcke får du tillsammans med din beställning allt du behöver för att lyckas med installationen. Skruvar, bits och borr, allt ingår. Det gäller även om det skulle behövas specialverktyg – då följer det också med.

8. Personlig ordersida

När du beställer dina varor hos Räckesbutiken får du en egen ordersida där du kan se din beställning. Instruktioner följer med i leveransen där du får tips och monteringsanvisningar för just ditt räcke.

9. Stort sortiment och säkert glas

I sortimentet hos Räckesbutiken finns allt du behöver för att investera i ett modernt, hållbart och snyggt räcke till din altan. Glaset är laminerat glas, det innebär att två glasskivor har limmats ihop med en folie emellan. Skulle glaset ändå gå sönder håller glasskivan ihop.

Det finns även möjlighet, beroende på räcke, att välja vilket glas som önskas, t.ex. klart, frostat, grått etc. Variationerna och tillbehören är många. Med överliggare eller utan, räcken ovanpå eller utanpå, med eller utan stolpar. Det är bara att välja.

glasräcke med överliggare trä

Alla räcken och tillbehör som Räckesbutiken levererar produceras i Ängelholm. Som kund har du stor valmöjlighet då alla räcken tillverkas exakt efter dina önskemål.

10. Flera färgval

Hos räckesbutiken.se finns över 200 färger att välja på om du vill lacka de olika delarna till ditt räcke. Även glas och överliggare går att få i olika färger. Du kan alltså designa ett personligt räcke som får din altan att sticka ut eller matcha hus och omgivning.

Svensk tillverkning i Ängelholm

Företaget Räckesbutiken bildades i Ängelholm 2010. Sedan 2019 ingår företaget i Beijerinvest. Räckesbutiken levererar räckeslösningar via nätbutiker i Norden och till flera delar av Europa.

För mer information och förfrågan kontakta Räckesbutiken.

Denna artikel är en annons med innehåll från Räckesbutiken och ej information från dinbyggare.se.

scroll to top
Top